Caută o destinaţie

Articole Predeal

Articole Turism

Partia Clabucet Scoala

Partia Clabucet Scoala prezinta un grad de dificultate foarte usor, Este amplasata la o altitudine de 1080m, are o lungime de 200m, o latime medie de 40m si o diferenta de nivel de 30m.

Citeste mai mult...
Articole Turism

Partia Clabucet Varianta

Partia Clabucet Varianta prezinta un grad de dificultate usor. Este amplsata la o altitudine de 1200m, are o lungime de 790m, o latime medie de 30m si o diferenta de nivel de 185m.

Citeste mai mult...
Articole Turism

Partia Clabucet Sosire

Partia Clabucet Sosire prezinta un grad de dificultate usor. Este amplasata la o altitudine de 1210m, are o lungime de 800m, o latime medie de 30 demetri si o diferenta de nivel de 160m.

Citeste mai mult...
Articole Turism

Partia Sub Teleferic

Partia Sub Teleferic prezinta un grad de dificultate ridicat. Partia este amplasata la o altitudinde de 1450 m, are o lungime de aproximativ 1200m si o diferenta de nivel de 350m.

Citeste mai mult...
Articole Turism

Partia Clabucet

Statiunea turistica Predeal este situata la 26 de kilometri de orasul Brasov. Predealul este una dintre cele mai apreciate statiuni pentru practicarea sporturilor de iarna. Partia Clabucet prezinta un grad de dificultate mediu. Este amplasata lao altitudine de 1449m, are o lungime de 2084m, o latime medie de 40m si o diferenta de nivel de 398m.

Citeste mai mult...
Articole Turism

Partia Cocos

Partia Cocos prezinta un grad de dificultate ridicat. Partia este amplasata la o altitudine de 1010 m, are o lungime de 464 metri, o latime medie de 50m si o diferenta de nivel de 150m. Partia este amplasata chiar langa elegantul hotel Piatra Craiului. 

Citeste mai mult...
Articole Turism

Predealul a revenit la viață, sub zăpadă

Dacă până acum, vremea nefiresc de caldă pentru această perioadă i-a ținut departe pe turiști, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade  la Predeal, odată cu sfârșitul acestei săptămâni. Fanii stațiunii au ignorat avertizările autorităților care sfătuiau pe toată lumea să evite să plece de acasă dacă nu este strict necesar, considerând o prioritate majoră petrecerea pe pârtie a primului week-end cu zăpadă din abundență. Așadar, spațiile de cazare din...

Citeste mai mult...