inBulgaria

Administrare Cont | Promovare în Pensiuni si hoteluri | Contact |
 
  inBulgaria | Cazare Bulgaria  

Translate page:

Curs valutar la data:
Marti, 03 August
EURO = 0 lei 1 EURO 0.0000
Dolarul SUA = 0  lei 1 USD 0.0000
Gramul de aur = 0  leiGramul de aur 0.00
Sursa: BNR      Curs Valutar
 
Termeni si conditii

Logo inbulgaria.ro Termeni și Condiții pentru utilizrea site-urilor din reteaua inbulgaria.ro

Termenii si conditiile de utilizare (denumite in continuare "Termeni si Conditii" ) a site-urilor: www.inbulgaria.ro, www.pensiuni-montane.ro, www.pensiuni-romania.ro si www.litoral-romania.ro, denumite in continuare "reteaua inbulgaria.ro", stabilesc conditiile in care utilizatorii pot vizita, accesa sau utiliza serviciile puse la dispozitie pe acese site-uri.

Prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza "reteaua inbulgaria.ro", indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor site-urilor inbulgaria.ro.

Prin "partener" intelegem orice persoana fizica sau juridica care utilizeaza serviciile retelei Romania-Turistica pentru a publica informatii despre unitati turistice, unitati hoteliere, pensiuni, vile, case de vacanta, restaurante, spatii de cazare particulare.

Accesand oricare dintre site-urile din reteaua inbulgaria.ro acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea si utilizarea site-ului.

inbulgaria.ro in relatiile cu parteneri (Unitati de cazare, Hoteluri, pensiuni, vile, restaurante, spatii de cazare, etc.):

Aceasta sectiune este un Acord de Utilizare Servicii intre "Reteaua inbulgaria.ro" si partenerii sai.

Completand formularul de inscriere pe site-ul www.inbulgaria.ro, sunteti de acord ca toate materialele trimise prin formulaul de inscriere sau ulterior prin unul din formularele din site, sa fie afisate public in reteaua inbulgaria.ro cu sigla inbulgaria.ro. 

Partenerii care publica prezetnari ale unitatilor turistice in reteaua inbulgaria.ro pot solicita suspendarea publicarii acestora sau stergerea sau delistarea unitatilor din cadrul portalului. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii sau returnarea unor eventuale sume deja achitate, in urma suspendarii sau stergerii unei unitati turistice.

Reteaua inbulgaria.ro pune la dispozitia utilizatorilor (unitati turistice, unitati hoteliere, restaurante, proprietari de spatii de cazre) un spatiu de reclama administrat de catre utilizatori prin intermediul unui cont de administrare onlie (user si parola).

Toate informatiile publicate in paginile de prezentare ale unitatilor turistice, in reteaua inbulgaria.ro, incluzand date de contact, tarife, facilitati, texte de prezetnare, fotografii, prezentari video, sunt introduse de catre parteneri astfel ca inbulgaria.ro nu garanteaza si nu poate fi facut responsabil pentru continutul publicat pe site de catre acestia.

Unitatile turistice partenere sunt singurele responsabile de informatiile afisate pe site-urile din reteaua inbulgaria.ro, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitate falsa.

Daca o unitate turistica partenera afiseaza informatii incorecte sau neconforme cu realitatea o face pe propria raspundere. Orice reclamatii sau sesizari din partea utilizatorilor site-ului referitoare la anuntul unei unitati turistice partenere va fi adresata direct proprietarilor unitatii respective.

Pentru turisti:

Exista posibilitatea ca unele aspecte sa fie omise de catre proprietari in descrierile unitatilor turistice. Inainte de a face o rezervare, turistii trebuie sa se asigure in convorbirile telefonice cu proprietarii sau cu receptia nuitatii respective, despre conditiile pentru pretul stabilit: dotarile camerei ( baie proprie, tv, intervalul de timp la care se schimba lenjeria si prosoapele ), programul de apa calda, marimea camerei, marimea patului, etajul la care va cazati, eventuali factori de zgomot, distanta fata de punctele dvs. de interes ( in minute si in metri ), conditii de parcare, etc.


Drepturi de autor:

Tot continutul existent pe site-urile din reteaua inbulgaria.ro care include dar nu se limiteaza la texte, imagini, grafica, surse de programare software, precum si alte materiale, denumite in continuare "Continutul Site-urilor", sunt protejate de legea dreptului de autor,

Orice utilizare a Continutului Site-urilor de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al inbulgaria.ro si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre inbulgaria.ro.

Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului Site-urilor din reteaua inbulgaria.ro sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial.

Cererile de utilizare a Continutului Site-urilor in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa info@inbulgaria.ro.

Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site-urile inbulgaria.ro isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site-urile inbulgaria.ro, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea inbulgaria.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Prin transmiterea de asemenea materiale, utilizatorii sunt de acord sa acorde inbulgaria.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmite, publice, reproduca, modifice si sa le traduca, de a mentiona numele lor in legatura cu materialele pe care le-au transmis si dreptul de a cesiona la randul lui toate aceste drepturi oricarui partener al sau. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. 

Incalcarea drepturilor de autor sau proprietate intelectuala poate implica raspunderea civila sau penala.