Krapets, satul de pescari de la malul Marii Negre, situat foarte aproape de Romania, tinde sa devina ceea ce a fost candva Vama Veche...un sat de pesc - Krapets
Oferte de sejururi la pensiuni, hoteluri, cabane
Home » Zona Litoral Bulgaria » Krapets »

Administrare Cont | Promovare Pensiuni si hoteluri | Contact |
 
  Krapets  
 
Krapets

Logo inbulgaria.ro Plaja Krapets

Plaja Krapets

Krapets, satul de pescari de la malul Marii Negre, situat foarte aproape de Romania, tinde sa devina ceea ce a fost candva Vama Veche...un sat de pescari primitori care isi primesc oaspetii in casele lor, sau in pensiuni mici, primitoare si prietenoase.

Specificul plajei este unul fabulos, singura constructie de pe plaja aproape virgina este un beach bar, Krapec Bar unde oamenii se simt ca acasa intr-o atmosfera vesela si primitoare. In rest, plaja, padure, liniste...natura isi dezvaluie frumusetea in toata splendoarea. Te simti liber, la plaja, cu cortul sau cu rulota, te bucuri de mare si atat.

Daca nu vrei sa stai cu cortul, poti alege una dintre pensiunile din zona, unde, cu bani putini, te bucuri de cazare decenta si curata. Pentru cei mai pretentiosi exista posibilitate de cazare la Complexul Hotelier Yanitza, situat pe malul marii, cu conditii excelente de cazare si preturi atractive.

In Krapets exista mai multe restaurante cu specific bulgaresc sau pescaresc, unde te poti infrupta pe saturate din preparate atent pregatite, la preturi accesibile oricarui buzunar.

Pe noi, Bulgaria ne-a cucerit! Lipsa aglomeratiei, mancarea buna si oamenii prietenosi, sunt ingredientele perfecte pentru o vacanta reusita la mare!

foto: Petru Girla
autor: Cristiana Predoiu 14-Jun-2018

Galerie foto

Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets Plaja Krapets

Urmariti-ne online

PUBLICITATE
Oferte de cazare la hoteluri si pensiuni din Krapets
Lista completa a unitatilor turistice din Krapets
Nr. Numele hotel, pensiune, vila Statiune/localitate Nr. de locuri Tarif camera
dubla/noapte
1 Pensiunea Briz 1 Pensiune / Hotel 2 stele Krapets 8 locuri 50 Lei/noapte
2 Restaurant Morski Briz Pensiune / Hotel 0 stele Krapets 0 locuri 0 Lei/noapte
3 Beach Bar Krapec Pensiune / Hotel 0 stele Krapets 0 locuri 0 Lei/noapte
4 Complex Hotelier Yanitza Pensiune / Hotel 3 stele Krapets 140 locuri 26 Lei/noapte
5 Pensiunea Briz 2 Pensiune / Hotel 2 stele Krapets 8 locuri 50 Lei/noapte